ziediniai kopustai tesloje

Žiediniai kopūstai tešloje

Ingridientai

  • 1 vnt. didelio kalafioro;
  • 1 stiklinė kefyro;
  • 150 g. kvietinių miltų;
  • 3 kiaušinių;
  • Žiupsnelis druskos;
  • Žiupsnelis cukraus;
  • 1 šaukštas obuolių acto;
  • 200 g. pomidorų;
  • Aliejaus (kepimui).

Instrukcijos

  • 1. Žiedinis kopūstas supjaustomas (geriau tiesiog rankomis sulaužomas) mažais gabalėliais (apie 2 – 3 sm skersmens). Tuomet gabalėliai dedami į pasūdytą, parūgštintą, pasaldintą vandenį ir verdama apie 10 minučių.
  • 2. Atskirai iki standumo išplakami trijų kiaušinių baltymai. Tryniai sumaišomi su kefyru, druska, miltais iki grietinės tirštumos masės, tuomet įdedami išplakti baltymai. Tuomet belieka žiedinių kopūstų gabaliukus merkti į tešlą ir dėti į įkaitusio aliejaus puodą ir palaukti kol apskrus (2 – 3 min.). Jei aliejus gabaliukų pilnai neapsemia, juos reikia pavartyti.
  • 3. Tinka patiekti su baltu padažu ir pomidorais!

Rate this recipe

ziediniai kopustai tesloje
  • 0 People Rated This Recipe

  • Average Rating

    (0 / 5)

No comments yet.

Parašykite komentarą