bulviniai blynai ypatingu padazu

Bulviniai blynai su ypatingu padažu

    Ingredientai

    • bulvės: 4-5 (didesnės)
    • kiaušiniai: 1
    • svogūnai: 1
    • česnako galvutės: 1
    • druska
    • pipirai
    • aliejus: kepimui

    • Kremui:
    • avokadai: 1 (prinokęs)
    • varškė: 180 gramų (9% riebumo)
    • grietinė: 3 valgomųjų šaukštų
    • druska: žiupsnelis (neprivaloma)
    • pipirai: žiupsnelis (neprivaloma)

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje pasiruoškite kremą: nuluptą avokadą blenderiu sutrinkite su varške bei grietine iki vientisos masės. Berkite prieskonius bei išmaišykite. Sandariame indelyje palaikykite šaldytuve, kol kepsite blynus.
    • 2. Tuomet bulves bei svogūną sutarkuokite su vidutinio smulkumo tarka. Įmuškite kiaušinį, įtraiškykite česnako galvutę, pagardkite prieskoniais bei ganėtinai gerai išmaišykite. Galiausiai maždaug po šaukštą masės dėkite į įkaitusį aliejų bei kepkite kol abi pusės gražiai paruduos.
    • 3. Skanaukite su pasiruoštu kremu. Skanaus!

      Įvertinkite šį receptą

      bulviniai blynai ypatingu padazu
      • 1 įvertinimas

      • Šio recepto įvertinimas:

        (5 / 5)