desertine varske

Desertinė varškė

    Recepto autorius: Samčio užrašai

    Ingredientai

    • desertinė varškė: 1 kilogramo
    • cukrus: 100 gramų
    • želatinas: 2 šaukštų
    • žele: 1 pakelio (norimo skonio)
    • aguonos: 2 šaukštų

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje vandenyje išbrinkinkite želatiną. Aguonas užpilkite karštu vandeniu bei palikite.
    • 2. Tuomet žele padarykite kaip parašyta ant pakuotės, tik vandens pilame per pus mažiau nei parašyta.
    • 3. Desertinę varškę ištrinkite su cukrumi, supilkite nusunktas aguonas bei gerai išmaišykite.
    • 4. Želatiną išbrinkytą ištirpdykite karšto vandens vonelėj bei kai truputį pravės, supilkite plakant į varškės masę. Gerai išmaišykite.
    • 5. Atsargiai įdėkite kubeliais pjaustytą žele, išmaišykite atsargiai bei supilkite į pasirinktą formą.
    • 6. Dėkite į šaldytuvą bei laukite kol sustings. Tuomet skanaujam!

      Įvertinkite šį receptą

      desertine varske
      • 0 įvertinimų

      • Šio recepto įvertinimas:

        (0 / 5)