greiti pietus

Greiti pietūs

    Ingredientai

    • triušienos faršo 500 g. (galima naudoti ir kitą)
    • fermentinio sūrio 300 g.
    • makaronų 400 g.,
    • šampinionų 200 g.,
    • 2-3 pomidorų,
    • svogūno,
    • svogūno laiškų,
    • krapų, petražolių, čili (pagal skonį),
    • majonezo,
    • pomidorų padažo,
    • alyvuogių aliejaus,
    • sojos aliejaus,
    • druskos,
    • maltų juodųjų pipirų.

    Instrukcijos

    • 1. Pasūdome faršą, sudedame į aliejumi išteptą formą su smulkintu svogūnu. Viršų padengiame majonezo sluoksniu, sudedame pjaustytus šampinionus ir smulkiną pomidorą. Šauname į orkaitę pusvalandžiui su 200C temperatūra. Likus 10 min. užbarstome svogūno laiškus, krapus, petražoles, tarkuotą sūrį ir keptame įkaitintoje orkaitėje likusį laiką, kol gražiai išsilydįs sūris.
    • 2. Tame laike verdame makaronus. Orkaitėje paruoštą faršą su pomidoru ir lydytu sūriu supjaustome kvadratėliais ir dedame į lėkštę su makaronais. Gaunasi labai skanus patiekalas minimaliomis pastangomis.

      Įvertinkite šį receptą

      greiti pietus
      • 8 įvertinimai

      • Šio recepto įvertinimas:

        (3.1 / 5)