jautienos kepsnys svogunuose

Jautienos kepsnys marinuotas svogūnuose

Recepto autorius: Oditėlės blogas

Ingredientai

  • jautienos kepsniai: 2
  • svogūnai: 1 (didelis)
  • lauro lapeliai: keletos
  • juodųjų pipirų žirneliai
  • aliejus

  • Garnyrui:
  • pomidorai: 2 (nedideli)
  • poras: gabaliuko
  • druska: žiupsnelio
  • juodieji pipirai

Instrukcijos

  • 1. Pradžioje svogūnus supjaustome pusžiedžiais, užpilame truputį aliejaus bei ranka pagniaužome tol, kol pradės bėgti sultys. Tada sudedame jautienos kepsnius, įmetame lauro lapelius bei juoduosius pipirus. Paliekame marinuotis šaldytuve per naktį.
  • 2. Tuomet nuvalome kepsnius nuo svogūnų. Kepame įkaitintoje keptuvėje bei užberiame druskos. Iškeptus uždengiame folija bei palaikome maždaug 5-7 minutes tam, kad susivaikščiotų sultys.
  • 3. Galiausiai garnyrui skirtus ingridientus pakepiname keptuvėje, pagardiname su druska bei juodaisiais pipirais. Skanaus!
Ką galvojate apie šį receptą? Parašykite komentaruose. Jei gaminote, galite prisegti ir savo gaminio nuotrauką!