jautienos kepsnys svogunuose

Jautienos kepsnys marinuotas svogūnuose

    Recepto autorius: Oditėlės blogas

    Ingredientai

    • jautienos kepsniai: 2
    • svogūnai: 1 (didelis)
    • lauro lapeliai: keletos
    • juodųjų pipirų žirneliai
    • aliejus

    • Garnyrui:
    • pomidorai: 2 (nedideli)
    • poras: gabaliuko
    • druska: žiupsnelio
    • juodieji pipirai

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje svogūnus supjaustome pusžiedžiais, užpilame truputį aliejaus bei ranka pagniaužome tol, kol pradės bėgti sultys. Tada sudedame jautienos kepsnius, įmetame lauro lapelius bei juoduosius pipirus. Paliekame marinuotis šaldytuve per naktį.
    • 2. Tuomet nuvalome kepsnius nuo svogūnų. Kepame įkaitintoje keptuvėje bei užberiame druskos. Iškeptus uždengiame folija bei palaikome maždaug 5-7 minutes tam, kad susivaikščiotų sultys.
    • 3. Galiausiai garnyrui skirtus ingridientus pakepiname keptuvėje, pagardiname su druska bei juodaisiais pipirais. Skanaus!

      Įvertinkite šį receptą

      jautienos kepsnys svogunuose
      • 0 įvertinimų

      • Šio recepto įvertinimas:

        (0 / 5)