Jūros brizas

Jūros brizas

    Ingredientai

    • 50 ml degtinės,
    • lygiomis dalimis spanguolių ir greipfrutų sulčių (man pavyzdžiui, labiau patinka daugiau spanguolių sulčių),
    • apelsino griežinėlis.

    Instrukcijos

    • 1. Šis kokteilis išties tokio gero skonio, kad dar niekas nėra skundęsis. Saldus spanguolių sulčių skonis puikiai dera su aitriai rūgščiomis greipfrutų sultimis, kurių skonį paryškina degtinė.
    • 2. Šis kokteiliukas ypač tinka gurkšnoti saulėtą dieną pajūryje. Jį galite susipilti į paprasčiausią stiklinę, o ir sudėtis sako, kad visai nereikia, jog kokteilis būtų itin sudėtingas, kad gurkšnodami jį pasiektume tikrą poilsio palaimą.
    • 3. Supilkite degtinę ant grūsto ledo aukštoje taurėje. Iki pat viršaus pripilkite greipfrutų sulčių. Gerai išmaišykite, papuoškite taurę saulės spalvos apelsino griežinėliu.
    • 4. Beje, greipfrutų sultis pakeitę degtine, spanguolių sultimis bei persikų degtine, gausite visai nekvailai vadinamą „Piršlį“.

      Įvertinkite šį receptą

      Jūros brizas
      • 2 įvertinimai

      • Šio recepto įvertinimas:

        (2.5 / 5)