Karštas vyno gėrimas „Grogas“

    • Prep Time
    • Minutes
    • Yield
    • 30

Ingredientai

  • Raudonas vynas, 2 l
  • Gvazdikėliai, 10 vnt.
  • Cinamono lazdelės, 2 vnt.
  • Cukrus, 200 gr.
  • Migdolai, nuvalyti, 100 gr.
  • Razinos, 100 gr.
  • Apelsino žievelės juostelės, 6 vnt.
  • Degtinė, 200 ml

Instrukcijos

  • 1. Supilkite vyną į puodą; sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, cukrų, migdolus, razinas ir apelsino žievelę.
  • 2. Ant nedidės ugnies įkaitinkite, bet neužvirkite.
  • 3. Jei norite, supilkite degtinę; perkoškite ir patiekite karštą.

    Įvertinkite šį receptą

    • 1 įvertinimas

    • Šio recepto įvertinimas:

      (5 / 5)