Kepsnys su obuoliais

Kepsnys su obuoliais

    Ingredientai

    • kiaulienos išpjova: gabalėlis
    • obuoliai
    • fermentinis sūris
    • prieskoniai

    Instrukcijos

    • 1. Kiaulienos gabalėlį gerai išmušti, apibarstyti druska ir prieskoniais. Obuolį nulupti, išpjauti sėklalizdį ir supjaustyti 1 cm skridinėliais (vienas skridinėlis - vieno kepsnio įdarui). Į skridinėlio vidų įdėti tarkuoto sūrio (arba grybų, razinų, džiovintų slyvų - pagal skonį). Ant mėsos dėti obuolio skridinėlį, sulankstyti. Du kartus pavolioti kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kepti su riebalais keptuvėje kaip kepsnį. Patiekti su troškintų daržovių ir bulvių garnyru.

      Įvertinkite šį receptą

      Kepsnys su obuoliais
      • 8 įvertinimai

      • Šio recepto įvertinimas:

        (3 / 5)