kiaulienos nugarine

Kepta kiaulienos nugarinė su karijomis ir abrikosais

    Recepto autorius: Oditėlės blogas

    Ingredientai

    • kiaulienos nugarinės pjausniai: 4
    • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • sviestas: gabalėlio
    • karijų riešutai: 50 gramų
    • džiovinti abrikosai: 50 gramų
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • druska
    • juodieji pipirai

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje kiaulienos nugarinės pjausnius iš abiejų pusių apibarstome su druska bei juodaisiais pipirais.
    • 2. Tuomet keptuvėje įkaitiname aliejų bei išlydome sviestą. Kepame kiaulieną iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
    • 3. Tada kitoje keptuvėje sudedame karijų riešutus bei per pusę perpjautus džiovintus abrikosus, užpilame grietinėle. Paverdame keletą minučių, kol grietinėlė šiek tiek sutirštės. Pagardiname druska bei juodaisiais pipirais.
    • 4. Galiausiai ant kepsnių užpilame padažo bei patiekiame su bulvių koše. Skanaus!

      Įvertinkite šį receptą

      kiaulienos nugarine
      • 2 įvertinimai

      • Šio recepto įvertinimas:

        (5 / 5)