keptas varskes suris medumi cili

Keptas varškės sūris su medumi ir čili

    Recepto autorius: Ką suvalgyti?

    Ingredientai

    • varškės sūrio
    • medaus
    • čili miltelių
    • druskos
    • kmynų
    • čiobrelių

    Instrukcijos

    • 1. Varš­kės sūris turėtų būti kuo rie­bes­nis - toks ska­nes­nis, taip pat toks mažiau tru­pės. Pradžioje sūrį įpjau­kite, kad geriau įsi­sunktų medus bei apte­pkite medumi. Jei kaž­kada skys­tas buvęs medus jau sukie­tėjo - pašil­dome jį. Rei­kia turėti šiek tiek kant­ry­bės, nes medus nenori lipti prie sūrio. Ištepę medumi sūrį pabars­tykite čili mil­te­liais, druska, kmy­nais bei aišku čiob­re­liais. Kiek­vie­nam pagal skonį. Kmy­nai bei čiob­re­liai labai tinka prie varš­kės sūrio. Šitaip paruoštą sūrį dedame į foliją, suvy­niojame bei paliekame pasto­vėti porai valandų.
    • 2. Galima jo ir nelai­kyti, bet palai­kius jis būna kitoks - medus jau­čiasi netik kraš­tuose, bet ir sūrio viduje.
    • 3. Galiausiai kepkite orkai­tėje maždaug 20 minučių 200 laips­nių tem­pe­ra­tū­roje. 15 minučių kepkite papras­tai, o likusį laiką įjun­kite gri­liaus funk­ciją, kad apskrustų viršus. Skanaujam! Puikiai tinka kaip užkandis prie alaus!

      Įvertinkite šį receptą

      keptas varskes suris medumi cili
      • 5 įvertinimai

      • Šio recepto įvertinimas:

        (2.6 / 5)