keptos duonos tortas

Keptos duonos tortas

    Recepto autorius: Šokiai virtuvėje

    Ingredientai

    • duonos kepalai: 2
    • majonezas
    • fermentinis sūris
    • česnakas: pagal skonį

    • Padažas:
    • pomidorų padažas
    • majonezas
    • česnakai: pagal skonį
    • krapai

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje duoną supjaustykite juostelėmis (iš pradžių paimame lėkštę, į kurią norėsime sudėti duoną, į jos vidurį įdedame nedidelį dubenėlį, kuriame bus padažas, ir taip pamatuojame, kokio ilgio juostelių Jums reikės.).
    • 2. Tuomet sūrį sutarkuokite su smulkia tarka. Iškepus duonai šiek tiek palaukite, kol atvės, bei tuomet įtrinkite česnaku.
    • 3. Tada paimkite duonos juosteles bei iki pusės aptepkite majonezu, apibarstykite sūriu bei dėkite į lėkštę. O padažas pats paprasčiausias-česnakinis.
    • 4. Vienodais kiekiais sumaišykite majonezą bei pomidorų padažą, pagal skonį įspauskite česnako. Papuošimas priklauso jau nuo jūsų fantazijos, mes naudojome krapus, alyvuogę bei pomidorą.
    • 5. PATARIMAS: Galima pagaminti ir mažytį tortą, tuomet reikės tik vieno kepalo duonos, skanaus!

      Įvertinkite šį receptą

      keptos duonos tortas
      • 13 įvertinimai

      • Šio recepto įvertinimas:

        (3.5 / 5)