keptuveje keptas tortas

Keptuvėje keptas tortas

    Recepto autorius: Odeta K.

    Ingredientai

    • miltai: 3 stiklinių
    • saldus kondensuotas pienas: 1 indelio
    • kiaušiniai: 1
    • soda: 1 šaukštelio (nugesinta actu)

    • Kremui:
    • pienas: 750 gramų
    • sviestas: 200 gramų
    • cukrus: 1,5 stiklinės
    • kiaušiniai: 2
    • miltai: 3-4 šaukštų
    • vanilinis cukrus: 1 pakelio

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje tešlai sumaišykite visus produktus. Tešlą padalikite į 8 vienodus rutuliukus. Tešlos gabaliuką iškočiokite keptuvės didumo blyną. Dėkite į karštą bei sausą keptuvę. Po minutės verskite į kitą pusę, blynai kepa labai greitai, todėl pasistenkite jų nesudeginti. Taip iškepame visus blynus, jų kraštelius gražiai apipjaustykite, atraižų neišmeskite, jų prireiks papuošimui.
    • 2. Tuomet kremui sumaišykite visus produktus išskyrus sviestą, dėkite ant ugnies, maišykite intensyviai. Pabaigai įdėkite sviestą.
    • 3. Blynus tepkite šiltu kremu. Ištepkite kremu visą tortą, pabarstykite trupinukais. Palikite tortą šaldytuve kelioms valandoms. Skanaus. Labai gardu!

      Įvertinkite šį receptą

      keptuveje keptas tortas
      • 11 įvertinimai

      • Šio recepto įvertinimas:

        (3.1 / 5)