koldunu pica

Koldūnų pica

    Ingredientai

    • koldūnų: 1 pakelio
    • aliejaus: 1 valgomojo šaukšto
    • pomidorų padažo: 200 gramų
    • fermentinio sūrio: 200 gramų (tarkuoto)
    • picos prieskonių: 2 arbatinių šaukštelių

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje kepimo formą ištepame aliejumi bei vieną šalia kito išdėliojame šaldytus koldūnus.
    • 2. Tuomet ant koldūnų tepame pomidorų padažą, užbarstome sūrio ir picos prieskonių. Galiausiai kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių. Paprasta ir skanu!

      Įvertinkite šį receptą

      koldunu pica
      • 1 įvertinimas

      • Šio recepto įvertinimas:

        (1 / 5)