Lietiniai su lašišų įdaru

Lietiniai su lašišų įdaru

    • Prep Time
    • Minutes
    • Yield
    • 8

Ingredientai

  • Įdarui:
  • rūkyta lašiša arba marinuota lašiša: 100 g
  • svogūnai
  • tepamas sūrelis: 150 g
  • grietinė: 100 ml
  • citrinos sultys: 2 šaukštai
  • muskatai: žiupsnelis
  • druska
  • Malti pipirai
  • šviežios petražolių šakelės arba svogūnų laiškai

Instrukcijos

  • 1. Juostelėmis supjaustytą lašišą pašlakstykite citrinų sultimis. Smulkiai sukapokite svogūną, dėkite į sietelį ir perliekite verdančiu vandeniu. Gerai nuvarvinkite, sumaišykite su sūreliu ir grietine, pasūdykite, gardinkite muskatais, pipirais. Šiltą lietinį dėkite į nedidelį dubenėlį, ant viršaus tieskite lašišos juostelių, krėskite šaukštą sūrelio ir grietinės kremo ir petražolių šakele ar svogūno laišku blyną suriškite.