maltiniai persikais

Maltiniai su persikais

    • Prep Time
    • Minutes
    • Yield
    • 4

Rececpto autorius: Neringa Laurinaitienė

Ingredientai

  • faršo: 500 gramų (paukštiena, kiauliena arba jautiena - pagal skonį)
  • druskos: žiupsnelio
  • maltų juodųjų pipirų: žiupsnelio
  • kiaušinių: 1
  • sūrio: 150 gramų
  • konservuotų persikų puselių: 2
  • svogūnų: 1

Instrukcijos

  • 1. Pirmiausia į mėsos faršą įmaišome smulkintus svogūnus bei prieskonius, pasūdome, įmušame kiaušinį.
  • 2. Tuomet suformuojame delno dydžio maltinukus bei dedame į kepimo skardą. Kepame, kol šie apskrus.
  • 3. Prieš baigdami kepti ant maltinukų užberiame tarkuoto sūrio bei susmulkintų persikų. Galiausiai dar kelias minutes pakepame, kol sūris išsilydys. Tikras gardumėlis. Skanaus!

    Įvertinkite šį receptą

    maltiniai persikais
    • 1 įvertinimas

    • Šio recepto įvertinimas:

      (1 / 5)