Obuoliai, kamparis ir mėtų punčas

    • Prep Time
    • Minutes
    • Yield
    • 8

Ingredientai

  • 1 litras obuolių sulčių
  • 3 puodeliai natūralaus pūtojančio mineralinio
  • 1 puodelis kampario
  • 1 puodelis mėtų lapų
  • 2 raudoni obuoliai, supjaustyti mažais griežinėliais
  • 4 stiklinės smulkinto ledo

Instrukcijos

  • 1. Viską sudėkite į didelį ąsotį ir gerai išmaišykite. Supilkite į martini taures, papuoškite mažais obuolių griežinėliais ir patiekite.
  • 2. Patarimas: Naudokite specialią pjaustyklę supjaustyti obuoliams, su peiliu gali gražiai nepavykti arba gabaliukai bus per stori.

    Įvertinkite šį receptą

    • 0 įvertinimų

    • Šio recepto įvertinimas:

      (0 / 5)