Paprasta pica

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 1
Ingredientai:

  • Miltai, 150 gr.;
  • Mielės, 10 gr.;
  • Cukrus, 1 a.š.;
  • Druska, 1 a.š.;
  • Pipirai, baltieji, 2 žiups.;
  • Alyvuogių aliejus, 1 v.š.;
  • Pomidorai, 650 gr.;
  • Čiobreliai, 0,3 a.š.;
  • Raudonėliai, 0,3 a.š.;
  • Česnakas, 1 skilt.;
  • Kumpis, virtas, 250 gr.;
  • Obuoliai, 4 vnt.;
  • Kiaušinis, 1 vnt.;
  • Sūris, 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sijokite į dubenį miltus ir padarykite įdubimą. Pritrupinkite į jį mielių, suberkite cukrų, įpilkite 125 g šilto vandens, truputį miltų. Viską sumaišykite ir palaikykite 15 min. Įberkite žiupsnį druskos, supilkite aliejų, išminkykite tešlą ir 30 min. palaikykite šiltoje vietoje.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 200C.
  3. Supjaustykite pomidorus skiltelėmis, keletą atidėkite, o kitas patroškinkite augaliniame aliejuje. Pridėkite žalumynų, per trintuvę pertrintą česnako skiltelę ir troškinkite iki tirštos masės, įberkite pipirų.
  4. Išminkykite tešlą, iškočiokite, sudėkite į kepimo skardą ir ant viršaus sudėkite pomidorų masę. Ant viršaus sudėliokite plonais gabalėliais supjaustytus obuolius, pomidorus ir kumpį.
  5. Sumaišykite kiaušinį su sūriu ir masę sudėk ant įdaro viršaus.
  6. Kepkite apie 40 min.
Receptą atsiuntė Nadė

Ingredients

No Ingredients Found !

Instrukcijos

No Steps Found !