Pica aštrumo mėgėjams

    Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
    Porcijų kiekis: 1
    Įdarui:

    • Sūris, fermentinis, 100 gr.;
    • Saliamio dešra, 80 gr.;
    • Pomidorų padažas, 2 v.š.;
    • Čili pipiras, 1 vnt.;
    • Pomidoras, 1 vnt.;
    • Jalapenai, 1 vnt.;
    • Paprika, 0,5 vnt.;
    Padui:

    • Miltai, kvietiniai, 125 gr.;
    • Mielės, 10 gr.;
    • Kiaušiniai, 1 vnt.;
    • Cukrus, 1 a.š.;
    • Alyvuogių aliejus, 3 a.š.;
    • Druska, 0,5 a.š.;
    • Pienas, 0,5 stikl.;
    Gaminimo instrukcija:
    1. Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Jei tešla limpa, pridėkite miltų. Iškočiokite ir palaukite kol pakils. Po to vėl iškočiokite į apvalią formą ir aptepkite aliejumi.
    2. Picos padą patepkite pomidorų padažu, uždėkite saliamį, pomidorų griežinėlius, smulkintą papriką, griežinėliais pjaustytą čili pipirą, kelis jalapeno girežinėlius.
    3. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.
    4. Kepkite 180C orkaitėje kol sūris ištirps ir padas iškeps.

    Ingredients

    No Ingredients Found !

    Instrukcijos

    No Steps Found !


      Įvertinkite šį receptą

      • 2 įvertinimai

      • Šio recepto įvertinimas:

        (5 / 5)