Pica aukštu padu

Ingredientai

  • Tešla:
  • 1/2 kg miltų
  • 7g sausų mielių
  • druskos
  • drungno vandens
  • žiupsnelis cukraus
  • Padažas:
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
  • 2 skiltelės česnako,
  • 2 š. pomidorų padažo,
  • 1 svogūnas,
  • 1 arbatinis šaukštelis,
  • baziliko,
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių,
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos,
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus,
  • 2 šaukštai raudonojo vyno.
  • Įdaras:
  • 200 g dešros ar kumpio,
  • 200 g grybų(pievagrybių),
  • kepintas svogūnas,
  • paprika,
  • 200 g sūrio (kuo daugiau tuo skaniau).

Instrukcijos

  • 1. Minkyti tešlą, kloti formą (bortelius), dėti įdarą ir užpilti padažu. Kepti 200°C temperatūroje 25 min.
Ką galvojate apie šį receptą? Parašykite komentaruose. Jei gaminote, galite prisegti ir savo gaminio nuotrauką!