Pica aukštu padu

    Ingredientai

    • Tešla:
    • 1/2 kg miltų
    • 7g sausų mielių
    • druskos
    • drungno vandens
    • žiupsnelis cukraus
    • Padažas:
    • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
    • 2 skiltelės česnako,
    • 2 š. pomidorų padažo,
    • 1 svogūnas,
    • 1 arbatinis šaukštelis,
    • baziliko,
    • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių,
    • 1 arbatinis šaukštelis druskos,
    • 1 arbatinis šaukštelis cukraus,
    • 2 šaukštai raudonojo vyno.
    • Įdaras:
    • 200 g dešros ar kumpio,
    • 200 g grybų(pievagrybių),
    • kepintas svogūnas,
    • paprika,
    • 200 g sūrio (kuo daugiau tuo skaniau).

    Instrukcijos

    • 1. Minkyti tešlą, kloti formą (bortelius), dėti įdarą ir užpilti padažu. Kepti 200°C temperatūroje 25 min.

      Įvertinkite šį receptą

      • 0 įvertinimų

      • Šio recepto įvertinimas:

        (0 / 5)