Pica „Kriaušė debesyse“

    Ingredientai

    • Sluoksniuotos tešlos
    • 5 kriaušių
    • Mozarellos
    • Gorgonzolos
    • Parmezano
    • Citrinos

    Instrukcijos

    • 1. Kriaušes nulupame, supjaustome griežinėliauis. Mozarellą supjautome griežinėliais, parmezaną sutarkuojame.
    • 2. Į skardą dedame tešlą, padarome“bortelius“, dedame kriaušes, mocarelą ir pašlakstome citrinos sultimis. Beriame parmezaną. Kepame 20 minučių 200C temperatūroje. Išimame, pabarstome gorgozolos kubeliais ir įdedame į karštą orkaitę 5 minutėms, kad apsilydytų sūris.

      Įvertinkite šį receptą

      • 0 įvertinimų

      • Šio recepto įvertinimas:

        (0 / 5)