Pica „Margarita“

Pica „Margarita“

    Tai viena paprasčiausių picų. Pagrindinės sudedamosios dalys – mocarela ir bazilikai.

    Porcijų skaičius: 1 didelė arba 2 mažesnės picos

    Kaip gaminama Pica „Margarita“?

    Orkaitę įkaitinkite iki 250° C temperatūros. Rankomis suformuokite (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą. Aptepkite padažu ir išdėliokite mocarelos sūrio griežinėlius. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepkite 10-15 minučių. Ant iškepusios picos uždėkite šviežių bazilikų lapelių.

    Ingredientai

    • ¼ kiekio tešlos (žr. receptą „Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio“)
    • ¼ kiekio „Marinaros“ padažo
    • 200 g mocarelos
    • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
    • sauja šviežių bazilikų lapelių

    Instrukcijos

    No Steps Found !


      Įvertinkite šį receptą

      Pica „Margarita“
      • 0 įvertinimų

      • Šio recepto įvertinimas:

        (0 / 5)