Pica su gražgarstėmis, vyšniniais pomidorais ir mocarela

Pica su gražgarstėmis, vyšniniais pomidorais ir mocarela

    Tai viena lengviausių ir sveikiausių picų.

    Porcijų skaičius: 1 didelė arba 2 mažesnės picos

    Viršus:
    sauja gražgarsčių,
    200 g vyšninių pomidorų,
    200 g mocarelos.

    Kaip gaminama Pica su gražgarstėmis, vyšniniais pomidorais ir mocarela?

    Orkaitę įkaitinkite iki 250° C temperatūros. Rankomis suformuokite (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą. Aptepkite padažu ir užbarstykite tarkuotos mocarelos. Kepkite 10-15 minučių. Išėmę iš orkaitės uždėkite gražgarsčių, per pusę perpjautų vyšninių pomidorų ir susmulkinto mocarelos sūrio.

    Ingredientai

    • Pagrindas:
    • ¼ kiekio tešlos (žr. receptą „Greitai pagaminama picų tešla“)
    • ¼ kiekio „Marinaros“ padažo
    • 150 g tarkuotos mocarelos

    Instrukcijos

    No Steps Found !


      Įvertinkite šį receptą

      Pica su gražgarstėmis, vyšniniais pomidorais ir mocarela
      • 0 įvertinimų

      • Šio recepto įvertinimas:

        (0 / 5)