Pica su gražgarstėmis, vyšniniais pomidorais ir mocarela

Pica su gražgarstėmis, vyšniniais pomidorais ir mocarela

Tai viena lengviausių ir sveikiausių picų.

Porcijų skaičius: 1 didelė arba 2 mažesnės picos

Viršus:
sauja gražgarsčių,
200 g vyšninių pomidorų,
200 g mocarelos.

Kaip gaminama Pica su gražgarstėmis, vyšniniais pomidorais ir mocarela?

Orkaitę įkaitinkite iki 250° C temperatūros. Rankomis suformuokite (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą. Aptepkite padažu ir užbarstykite tarkuotos mocarelos. Kepkite 10-15 minučių. Išėmę iš orkaitės uždėkite gražgarsčių, per pusę perpjautų vyšninių pomidorų ir susmulkinto mocarelos sūrio.

Ingredientai

  • Pagrindas:
  • ¼ kiekio tešlos (žr. receptą „Greitai pagaminama picų tešla“)
  • ¼ kiekio „Marinaros“ padažo
  • 150 g tarkuotos mocarelos

Instrukcijos

No Steps Found !