Pica su kumpiu ir sūriu

    Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
    Porcijų kiekis: 4
    Padažui:

    • Pomidorų sultys, 200 ml;
    • Česnakas, 2 skilt.;
    • Rozmarinas, 2 vnt.;
    • Alyvuogių aliejus, 2 v.š.;
    • Čiobreliai, 1 a.š.;
    • Druska, 1 žiups.;
    • Cukrus, 1 žiups.;
    Įdarui:

    • Sūris Mozarella, 200 gr.;
    • Pomidorai, vyšniniai, 200 gr.;
    • Kumpis, rūkytas, 200 gr.;
    • Salotų lapai, 100 gr.;
    • Bazilikas, 3 vnt.;
    Padui:

    • Miltai, 250 gr.;
    • Mielės, 20 gr.;
    • Alyvuogių aliejus, 2 v.š.;
    • Cukrus, 0,5 a.š.;
    • Druska, 0,5 a.š.;
    Gaminimo instrukcija:
    1. Pakilusią mielinę tešlą dar kartą išminkykite, padalykite į keturias dalis ir ant miltais pabarstytos lentos iškočiokite keturis picų papločius.
    2. Paruoškite padažą: sugrūskite, sudėkite į nedidelį puodą ir sumaišykite su aliejumi. Suberkite čiobrelius, sudėkite nesmulkintas rozmarinų šakeles, supilkite pomidorų sultis, pasūdykite, pagardinkite žiupsneliu cukraus ir maišant kaitinkite, kol užvirs.
    3. Skardą pabarstykite miltais, sudėkite picų papločius. Kiekvieną tirštai aptepkite šiek tiek praaušusiu padažu.
    4. Šiltoje vietoje dar apie 20 min. pakildinkite. Pakilusius papločius 250C karštumo orkaitėje kepkite 6-10 min.
    5. Salotų lapus suplėšykite mažesniais gabaliukais, sūrį supjaustykite, kumpį – plonyčiais griežinėliais.
    6. Pomidoriukus perpjaukite pusiau.
    7. Nuskabykite bazilikų lapelius, kruopščiai nuplaukite ir sausai nušluostykite.
    8. Paruoštus produktus išdėliokite ant ką tik iš orkaitės ištrauktų picų papločių. Kai nuo papločio karščio pradės lydytis sūris, iš karto patiekite.

    Receptą atsiuntė: Vaida

    Ingredients

    No Ingredients Found !

    Instrukcijos

    No Steps Found !


      Įvertinkite šį receptą

      • 1 įvertinimas

      • Šio recepto įvertinimas:

        (2 / 5)