Pica su šparagais ir šaltai rūkytu kumpiu

Pica su šparagais ir šaltai rūkytu kumpiu

    Šiai picai pagaminti galite naudoti ne tik kumpį, bet ir kitokią šaltai rūkytą mėsą.

    Porcijų skaičius: 1 didelė arba 2 mažesnės picos

    Kaip gaminama Pica su šparagais ir šaltai rūkytu kumpiu?

    1. Orkaitę įkaitinkite iki 250° C temperatūros. Rankomis suformuokite (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą.

    2. Šparagų stiebus kelias minutes pavirkite garuose ar vandenyje.

    3. Tešlą aptepkite padažu ir užbarstykite tarkuotą mocarelą. Ant viršaus išdėliokite kumpio griežinėlius ir papuoškite šparagų stiebais. Kepkite 10-15 minučių.

    Ingredientai

    • ¼ kiekio tešlos (žr. receptą „Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio“)
    • ¼ kiekio „Marinaros“ padažo
    • 200 g mocarelos
    • 150 g šaltai rūkyto kumpio
    • 200 g šviežių šparagų

    Instrukcijos

    No Steps Found !


      Įvertinkite šį receptą

      Pica su šparagais ir šaltai rūkytu kumpiu
      • 0 įvertinimų

      • Šio recepto įvertinimas:

        (0 / 5)