Pica su špinatais

Pica su špinatais

Ši pica turėtų patikti ir tiems, kurie nemėgsta vegetariškų.

Porcijų skaičius: 1 didelė arba 2 mažesnės picos

Kaip gaminama Pica su špinatais?

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Suberkite susmulkintas česnako skilteles ir šiek tiek pakepinkite. Tada sudėkite nuplautus, nusunktus ir supjaustytus špinatų lapus. Truputį pakaitinkite, kol špinatų lapai suminkštės. Nuimkite nuo ugnies, pagardinkite druska ir pipirais.

Orkaitę įkaitinkite iki 250° C temperatūros. Rankomis suformuokite (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą. Aptepkite padažu ir užbarstykite pusę kiekio mocarelos sūrio. Tada uždėkite špinatų masę, alyvuoges, apibarstykite likusia mocarela ir parmezanu. Kepkite 10-15 minučių.

Ingredientai

  • ¼ kiekio tešlos (žr. receptą „Greitai pagaminama picų tešla“)
  • ¼ kiekio „Marinaros“ padažo
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 česnako skiltelės
  • 250 g šviežių špinatų lapų
  • druskos ir juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • 200 g tarkuotos mocarelos
  • 100 ml juodųjų alyvuogių
  • 3 šaukštai tarkuoto parmezano

Instrukcijos

No Steps Found !