saldus vyniotinis varskes idaru

Saldus vyniotinis su varškės įdaru

    Recepto autorius: Oditėlės blogas

    Ingredientai

    • kiaušiniai: 6
    • cukrus: 6 valgomųjų šaukštų
    • miltai: 6 valgomųjų šaukštų
    • vanilinis cukrus

    • Įdarui:
    • varškė: 200 gramų
    • trintos žemuogės su cukrumi

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius gerai ištriname su cukrumi.
    • 2. Tuomet baltymus išplakame iki standžių putų.
    • 3. Tada į trynius dedame 3 valgomuosius šaukštus miltų bei pusę baltymų. Gerai išmaišome. Po to sudedame likusią miltų, baltymų dalį bei žiupsnelį vanilinio cukraus ir gerai išmaišome.
    • 4. Skardą ištepame sviestu bei sukrečiame tešlą į skardą. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių.
    • 5. Sumaišome varškę su žemuogėmis bei užtepame ant šiek tiek atvėsusio vyniotinio.
    • 6. Galiausiai suvyniojame vyniotinį bei paliekame pastovėti maždaug 30 minučių.

      Įvertinkite šį receptą

      saldus vyniotinis varskes idaru
      • 0 įvertinimų

      • Šio recepto įvertinimas:

        (0 / 5)