Šiltas punšas „Vakaras“

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4

Kaip gaminamas Šiltas punšas „Vakaras“?

1. Nusausintas vyšnias užpilkite romu ir palaikykite 3-4 val.

2. Užplikykite arbatžoles bei prieskonius 800 ml verdančio vandens, uždengus palaikykite 10 min. Nukoškite.

3. Vyšnias su romu pakaitinkite (bet neužvirinkite), išdėliokite į stiklines ir užpilkite arbata. Jei trūksta saldumo, pasaldinkite.

Ingredientai

  • Konservuotos vyšnios, 150 gr.
  • Romas, 40 ml
  • Vaisinės arbatžolės, 2 v.š.
  • Cukrus, 1 a.š.
  • Cinamono lazdelės, 1 vnt.
  • Kvapieji pipirai, 2 vnt.
  • Imbieras, 0,5 a.š.
  • Gvazdikėliai, 1 vnt.
  • Kalendra, 0,5 a.š.

Instrukcijos

No Steps Found !

Ką galvojate apie šį receptą? Parašykite komentaruose. Jei gaminote, galite prisegti ir savo gaminio nuotrauką!