Šiltas punšas „Vakaras“

    Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
    Porcijų kiekis: 4

    Kaip gaminamas Šiltas punšas „Vakaras“?

    1. Nusausintas vyšnias užpilkite romu ir palaikykite 3-4 val.

    2. Užplikykite arbatžoles bei prieskonius 800 ml verdančio vandens, uždengus palaikykite 10 min. Nukoškite.

    3. Vyšnias su romu pakaitinkite (bet neužvirinkite), išdėliokite į stiklines ir užpilkite arbata. Jei trūksta saldumo, pasaldinkite.

    Ingredientai

    • Konservuotos vyšnios, 150 gr.
    • Romas, 40 ml
    • Vaisinės arbatžolės, 2 v.š.
    • Cukrus, 1 a.š.
    • Cinamono lazdelės, 1 vnt.
    • Kvapieji pipirai, 2 vnt.
    • Imbieras, 0,5 a.š.
    • Gvazdikėliai, 1 vnt.
    • Kalendra, 0,5 a.š.

    Instrukcijos

    No Steps Found !


      Įvertinkite šį receptą

      • 0 įvertinimų

      • Šio recepto įvertinimas:

        (0 / 5)