karsta silkiu uzkandele

Karšta silkių užkandėlė

    Ingredientai

    • bulvių: 400 gramų
    • porų: 2 (nedidelių)
    • raudonųjų paprikų: 1
    • mėgiamų salotų: 200 gramų
    • silkės file: 400 gramų
    • sviesto: 2 valgomųjų šaukštų
    • muskato: 1 arbatinio šaukštelio
    • krapų: 1 valgomojo šaukšto
    • druskos
    • maltų juodųjų pipirų

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje bulves išverdame sūdytame vandenyje. Porus bei paprikas susmulkiname. Beriame į keptuvę su įkaitintu sviestu bei troškiname, kol suminkštės. Pagal skonį pasūdome bei pagardiname pipirais.
    • 2. Tuomet salotas suplėšome bei išdėliojame lėkštėje, dedame karštas virtas bulves, apibarstome jas smulkintais muskatais. Gražiai išdėliojame silkės gabaliukus, ant viršaus beriame troškintus porus bei paprikas, apibarstome smulkintais krapais.

      Įvertinkite šį receptą

      karsta silkiu uzkandele
      • 0 įvertinimų

      • Šio recepto įvertinimas:

        (0 / 5)