uzkandele tunu

Tuno užtepėlė sumuštiniams

    Recepto autorius: Oditėlės blogas

    Ingredientai

    • konservuotas tunas savo sultyse: 1 skardinė (130 gramų gryno svorio)
    • morkos: 1 (nedidelė)
    • pjaustyti raudonieji kopūstai: saujelė
    • svogūno laiškai: 1
    • graikinis jogurtas: 1,5 valgomojo šaukšto
    • druska
    • juodieji pipirai

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje į smulkų kiaurasamtį sudedame tuną bei paliekae, kad nuvarvėtų sultys bei tunas būtų kuo sausesnis.
    • 2. Tuomet į dubenėlį sudedame tuną, per burokinę tarką sutarkuotą morką, plonai supjaustytą raudonąjį kopūstą, supjaustytą svogūno laišką, sudedame graikinį jogurtą, pagardiname su druska, juodaisiais pipirais bei išmaišome.
    • 3. Galiausiai patiekiame su skrudinto batono riekele. Taip pat galime dėti į pitas arba suvynioti į tortiliją. Skanumėlis!

      Įvertinkite šį receptą

      uzkandele tunu
      • 1 įvertinimas

      • Šio recepto įvertinimas:

        (1 / 5)