pipirines cesnakines krevetes

Pipirinės česnakinės krevetės

    Recepto autorius: Ką suvalgyti?

    Ingredientai

    • šaldytos krevetės: 500 gramų
    • citrinos sultys: 1 valgomojo šaukšto
    • druska: 1 arbatinio šaukštelio
    • šviežiai grūsti pipirai: 2 arbatinių šaukštelių
    • česnakas: 3-4 skiltelių
    • brendis: 2 valgomųjų šaukštų
    • alyvuogių aliejus: 2 valgomųjų šaukštų

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje ati­tir­pi­nkite kre­ve­tes šal­tame van­de­nyje. Nusau­si­nkite jas.
    • 2. Tuomet visus liku­sius ingri­di­en­tus: smul­kintą čes­naką, druską, pipi­rus, sul­tis, aliejų bei brendį supi­lkite į dube­nėlį bei gerai išmaišykite.
    • 3. Tada sudėkite nusau­sin­tas kre­ve­tes į mai­šelį, užpi­lkite mari­natu bei lai­kykite bent valandą arba per naktį šaldytuve.
    • 4. Į įkai­tintą kep­tuvę pilkite aly­vuo­gių alie­jaus bei suver­skite visą mai­še­lio turinį. Kepkite mai­šy­dami maždaug 4–5 minu­tes, kol kre­ve­tės iškeps, o iš liku­sio mari­nato pasi­da­rys padažiukas. Skanaukite!

      Įvertinkite šį receptą

      pipirines cesnakines krevetes
      • 3 įvertinimai

      • Šio recepto įvertinimas:

        (2 / 5)