sultingi sniceliai

Sultingi šniceliai

    Recepto autorius: Ingridux Virtuvele

    Ingredientai

    • kiaulienos faršas: 1 kilogramas
    • druska: 1,5 arbatinio šaukštelio
    • kvepiantys malti pipirai: žiupsnelio
    • svogūnai: 1 (smulkiai supjaustytas)
    • tamsi duona: 5-6 riekės
    • džiūvėsėliai: apvoliojimui

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje į faršą sudėkite prieskonius bei svoguną. Duoną užpilkite pienu bei leiskite išbrinkti. Išbrinkusią duona nuspauskite, įmuškite kiaušini bei gerai išplakite, masę sudėkite į faršą bei gerai išminkykite.
    • 2. Tuomet formuokite šnicelius bei apvoliokite džiuvesėliuose. Apkepkite keptuvėje (aliejus turi apsemti iki pusės šnicelių). Apskrudusius šnicelius dėkite į skarda išklota kepimo popieriumi bei dėkite į orkaitę maždaug 20 minučių 200 laipsnių temperatūros. Šniceliai būna ir sultingi ir traškūs. Skanaus!

      Įvertinkite šį receptą

      sultingi sniceliai
      • 6 įvertinimai

      • Šio recepto įvertinimas:

        (3.5 / 5)