tefteliai pomidoru padaze

Tefteliai pomidorų padaže

Recepto autorius: Samčio užrašai

Ingredientai

  • kiaulienos faršas: 450 gramų
  • prieskoniai maltai mėsai
  • kiaušiniai: 1
  • batonas išmirkytas piene: 1 riekutės
  • aliejus: kepimui
  • pomidorų padažas: 100 mililitrų
  • sultinys arba vanduo: 100 mililitrų

Instrukcijos

  • 1. Pradžioje į faršą berkite prieskonius, muškite kiaušinį, dėkite išmirkytą bei sutrupintą batono riekelę. Tada viską gerai išmaišykite. Darykite kukuliukus bei iškepkite keptuvėje su aliejumi.
  • 2. Tuomet į puodą pilkite vandenį, pomidorų padažą, dėkite teftelius bei patroškinkite maždaug 5 minutes.
  • 3. Garnyras jau kokio širdis geidžia. Pas mus bulvių košė ir rauginti agurkėliai bei konservuoti žirneliai. Skanaus!