vienos strudelis

Vienos štrudelis

    Recepto autorius: Samčio užrašai

    Ingredientai

    • sluoksniuota bemielė tešla: 1 pakuotės
    • obuoliai: 5
    • cukrus: 75 gramų
    • cinamonas: 2 šaukštelių

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje ištiesiame tešlą ant kepimo popieriaus.
    • 2. Tuomet obuolius nulupame, supjaustome kubeliais, beriame cukrų sumaišytą su cinamonu bei gerai išmaišome.
    • 3. Tada dedame įdarą ant vienos pusės tešlos bei tvarkingai apgobiame tešlos krašteliu, kad toliau galėtumė susukti vyniotinį. Savęs link traukdami popierių, ridename obuolių įdaro vyniotinį, kol sunaudojame visą tešlos lakštą.
    • 4. Galiausiai vyniotinį su kepimo popieriumi dedame į skardą, apiberiame cukrumi bei cinamonu (galime ir lydytu sviestu patepti) bei subadę šakute dedame į orkaitę kepti maždaug 25 minutes 190 laipsnių temperatūroje.

      Įvertinkite šį receptą

      vienos strudelis
      • 1 įvertinimas

      • Šio recepto įvertinimas:

        (5 / 5)