skanus virtu bulviu blynai varske

Skanūs virtų bulvių blynai su varške

    Ingredientai

    • varškė: 200 gramų
    • bulvės: 500 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • miltai: 1 stiklinės
    • druska: žiupsnelio
    • augalinis aliejus: kepimui

    • Padažui:
    • sviestas: 100 gramų
    • grietinės: 130 gramų
    • kapoti krapai/petražolės
    • vanduo: šlakelio

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje bulves nuskuskite, išvirkite bei sumalkite su mėsmale. Į bulvių masę dėkite kiaušinį, varškę, miltus bei druską, viską gerai išminkykite. Drėgnomis rankomis formuokite blynelius bei kepkite juos keptuvėje įkaitintame aliejuje.
    • 2. Padažui sviestą ištirpinkite (kad nepradėtų kepti), sudėkite grietinę bei kapotus žalumynus, paskaninkite su druska. Jeigu padažas gaunasi per tirštas, pilkite šlakelį vandens. Skanaus!

      Įvertinkite šį receptą

      skanus virtu bulviu blynai varske
      • 0 įvertinimų

      • Šio recepto įvertinimas:

        (0 / 5)