snicelio pusbrolis

Šnicelio pusbrolis su nerealiu padažu

    Recepto autorius: Samčio užrašai

    Ingredientai

    • vištienos faršas: 500 gramų
    • juoda duona: 2 riekės
    • pienas: 50 mililitrų
    • kiaušiniai: 1
    • česnakas: 2 skiltelių
    • svogūnai: 1/2 galvutės
    • druska
    • malti pipirai
    • aliejus: kepimui
    • manai: apvoliojimui

    • Padažui:
    • sviestas: 100 gramų (reikalingas sūdytas)
    • smulkinti špinatai: 2 saujos
    • tarkuotas fermentinis sūris: 50 gramų
    • grietinė: 2 šaukštai

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje nupjauname duonos pluteles bei susmulkiname minkštimą. Užpilame pienu bei palaikome maždaug 5 minutes.
    • 2. Tuomet į faršą įmušame 1 kiaušinį, sudedame nuspaustą duoną, tarkuotą svogūną, česnaką, druską bei pipirus. Viską gerai išminkome.
    • 3. Tada formuojame pailgus 1 centimetro storio šnicelius. Merkiame į kiaušinio plakinį bei apvoliojame manų kruopose.
    • 4. Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių iki kol bus gražios auksinės spalvos.
    • 5. Padažui keptuvėje ištirpdykite sviestą, dėkite smulkintus špinatus, patroškinkite. Dėkite grietinę, tarkuotą sūrį bei gerai išmaišykite, kol sutirštės padažas.
    • 6. Valgykite su pasirinktu garnyru bei daržovėmis. Tikras gardumėlis !

      Įvertinkite šį receptą

      snicelio pusbrolis
      • 24 įvertinimai

      • Šio recepto įvertinimas:

        (3.4 / 5)