Sutirštintas kremas

    • Prep Time
    • Minutes
    • Yield
    • 1 puodelis

Ingredientai

  • 1 puodelis plaktos grietinėlės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai pasukų

Instrukcijos

  • 1. Paruošiame kremą: Supilkite grietinėlę į mažą puodą, laikykite ant mažos ugnies, neužvirinkite visiškai (turi gautis drungna, šiek tiek šilta masė). Sudėkite pasukas ir sudėkite į stiklainį.
  • 2. Uždėkite dangti ant stiklinio indo, bet stipriai neužsukite. Padėkite indą šiltoje vietoje. Leiskite stovėti maždaug 12-24 valandas, kol pamatysite jog masė pradėjo tirštėti (masė turi atrodyti kaip jogurtas ar grietinė). Tuomet visą masę išmaišykite, vėl uždėkite dangtelį ir dar keturiom valandom padėkite atvėsti į šaldytuvą, jog kremas, būtų baigtas.
  • 3. Pastaba: Pirmame etape, būtinai neleiskite grietinėlei užvirti.