tuno uztepele

Tuno užtepėlė

Ingredientai

  • konservuotas tunas savo sultyse: 120 gramų
  • agurkai: 80 gramų
  • konservuoti kukurūzai: 2 valgomųjų šaukštų
  • juodosios alyvuogės: 5
  • raudonieji svogūnai: 1/4 (nedidelio)
  • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
  • citrinos sultys
  • druska
  • juodieji pipirai
  • batonas: 6 riekelės (arba mėgiama duonelė)

Instrukcijos

  • 1. Pradžioje nusunktą tuną sumaišome su smulkiai supjaustytu agurku, svogūnu bei alyvuogėmis.
  • 2. Tuomet dedame majonezą, pagardiname prieskoniais, gerai išmaišome bei patiekiame ant skrudintos batono arba duonos riekelės. Skanaus!