tuno uztepele

Tuno užtepėlė

    Ingredientai

    • konservuotas tunas savo sultyse: 120 gramų
    • agurkai: 80 gramų
    • konservuoti kukurūzai: 2 valgomųjų šaukštų
    • juodosios alyvuogės: 5
    • raudonieji svogūnai: 1/4 (nedidelio)
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sultys
    • druska
    • juodieji pipirai
    • batonas: 6 riekelės (arba mėgiama duonelė)

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje nusunktą tuną sumaišome su smulkiai supjaustytu agurku, svogūnu bei alyvuogėmis.
    • 2. Tuomet dedame majonezą, pagardiname prieskoniais, gerai išmaišome bei patiekiame ant skrudintos batono arba duonos riekelės. Skanaus!

      Įvertinkite šį receptą

      tuno uztepele
      • 2 įvertinimai

      • Šio recepto įvertinimas:

        (1 / 5)