Vištienos krūtinėlė su pievagrybių padažu

Vištienos krūtinėlė su pievagrybių padažu

    • Prep Time
    • Minutes
    • Cook Time
    • Minutes

Ingredientai

  • vištienos krūtinėlės filė: 3
  • sviestas: 3 šaukštai
  • pievagrybiai: 300 g
  • svogūnai: 2 dideli
  • prieskoniai
  • česnakai
  • druska
  • aliejus: kepimui
  • grietinė: indelis arba grietinėlė padažui

Instrukcijos

  • 1. Mėsą supjaustyti mažais gabalėliais. Tuomet iš kiekvienos krūtinėlės padaryti kelis kepsnių gabaliukus. Įtrinti mėgstamais prieskoniais, česnaku ir druska. Palikti 1 parai šaltai. Kitą dieną apkepti iš abiejų pusių maždaug po 7 min.
  • 2. Kol mėsa keps, pagaminti padažą. Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti su sviestu, sudėti nuvalytus ir supjaustytus pievagrybius. Baigiant kepti, supilti grietinę, užvirti.
  • 3. Tiesiog privaloma patiekti užpylus padažą ant kepsnių. Skanu su bulvių koše ar su ryžiais (pagal tai ką labiausiai mėgstate Jūs ar žmonės, kurie valgys Jūsų pagamintą patiekalą).