Vištienos krūtinėlė su pievagrybių padažu

Vištienos krūtinėlė su pievagrybių padažu

    • Prep Time
    • Minutes
    • Cook Time
    • Minutes

Ingredientai

  • vištienos krūtinėlės filė: 3
  • sviestas: 3 šaukštai
  • pievagrybiai: 300 g
  • svogūnai: 2 dideli
  • prieskoniai
  • česnakai
  • druska
  • aliejus: kepimui
  • grietinė: indelis arba grietinėlė padažui

Instrukcijos

  • 1. Mėsą supjaustyti mažais gabalėliais. Tuomet iš kiekvienos krūtinėlės padaryti kelis kepsnių gabaliukus. Įtrinti mėgstamais prieskoniais, česnaku ir druska. Palikti 1 parai šaltai. Kitą dieną apkepti iš abiejų pusių maždaug po 7 min.
  • 2. Kol mėsa keps, pagaminti padažą. Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti su sviestu, sudėti nuvalytus ir supjaustytus pievagrybius. Baigiant kepti, supilti grietinę, užvirti.
  • 3. Tiesiog privaloma patiekti užpylus padažą ant kepsnių. Skanu su bulvių koše ar su ryžiais (pagal tai ką labiausiai mėgstate Jūs ar žmonės, kurie valgys Jūsų pagamintą patiekalą).

    Įvertinkite šį receptą

    Vištienos krūtinėlė su pievagrybių padažu
    • 16 įvertinimai

    • Šio recepto įvertinimas:

      (4.1 / 5)