vysniniu pomidoru uzkandis

Vyšninių pomidorų užkandis su medumi

    Recepto autorius: Skanėstai

    Ingredientai

    • vyšniniai pomidorai: 500 gramų
    • česnakas: 3 skiltelių
    • skystas medus: 2 valgomųjų šaukštų
    • alyvuogių aliejus: 3 valgomųjų šaukštų
    • himalajų druska
    • šviežiai malti pipirai

    Instrukcijos

    • 1. Pradžioje pomidorus perpjauname per pusę bei be tarpų išdėliojame aliejumi arba svieste išteptoje skardoje.
    • 2. Tuomet smulkiai sukapotus česnakus sumaišome su druska, medumi, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
    • 3. Tada gautą masę užpilame ant pomidorų bei išmaišome. Kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių, kol pomidorai taps sultingi, išsipūtę.
    • 4. Patiekiame ant skrudintos itališkos duonos riekelių arba kaip tik sugalvojame, pagal skonį.

      Įvertinkite šį receptą

      vysniniu pomidoru uzkandis
      • 0 įvertinimų

      • Šio recepto įvertinimas:

        (0 / 5)